Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABB, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın ikinci ayağına ev sahipliği yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), “Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası”nın ikinci ayağına ev sahipliği yaptı. Bala’nın Beynam Mahallesi’nde düzenlenen yarış için özel bir parkur hazırlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB),

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen “Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası”nın ikinci ayak yarışları 4-5 Mayıs tarihlerinde Bala ilçesinde yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Bala ilçesinde Beynam 312 Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşen organizasyonda; EnduroGP, E1, E2, E3, E1B, E2B, E3B, EC, kadınlar, gençler, ATV1, ATV2 ile veteran sınıflarında ana yarışlar gerçekleştirildi.

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın Bala ayağında 108 enduro motosikleti ve 18 ATV aracıyla 6'sı kadın toplam 126 sporcu, zorlu engelleri aşarak dereceye girmek için mücadele etti.

Yarışmaya destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini dile getiren Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, “Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak ‘Türkiye Enduro ve Atv Şampiyonası’nın ikinci etabını gerçekleştiriyoruz. Bu yarışa 30 civarında ilden sporcumuz katıldı. Toplamda 126 sporcumuz var ve 6’sı kadın yarışçımız. Baba-kız, baba-oğul ve eşleriyle birlikte yarışan sporcularımız var.” diye konuştu.

Yarışlarda dereceye girenlere kupa ve hediyeleri düzenlenen ödül töreniyle takdim edildi.

Hibya Haber Ajansı