Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları başkanlarını ve meclis üyelerini ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, 16 ilçe kadın kolları başkanı ve AK Partili kadın yeni meclis üyelerini misafir etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı

AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve yönetimi ile 16 ilçe kadın kolları başkanı ve AK Partili kadın yeni meclis üyeleri, yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Büyükkılıç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Samimiyetle hep söylüyoruz, kadın kollarımızın teşkilatımızdaki yeri ayrı, fonksiyonel olarak gençlik kollarımızın da yeri ayrı. Herkes gayret içerisinde çalışmalarını sürdürdü” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ise kadın kolları üyeleri ile birlikte Başkan Büyükkılıç’a gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde, “Yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun.  Rabbim hayırlı, güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Tabi ki sizler bizim her daim yanımızda, arkamızda oldunuz. Biz de sizlerin yanınızdayız her zaman.” diyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı