Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhurbaşkanı Xi, tünelde ucundaki ışığı görmemizi sağladı”

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, 29 Nisan’da HBIS Smederevo Çelik Fabrikası’ndaki Sırp işçilerden gelen mektuba cevap yazarak onları Çin-Sırp dostluğuna yeni katkılarda bulunmaya teşvik etti.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping,

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, 29 Nisan'da HBIS Smederevo Çelik Fabrikası'ndaki Sırp işçilerden gelen mektuba cevap yazarak onları Çin-Sırp dostluğuna yeni katkılarda bulunmaya teşvik etti. Yanıttan cesaret aldıklarını söyleyen Sırp işçiler, Çin Cumhurbaşkanı Xi'ye içtenlikle teşekkür ederek fabrikanın gelecekteki gelişimine ve Kuşak ve Yol İnisiyatifi’nin ortak inşasına tam güven duyduklarını ifade etti.

Çelik fabrikasının Sırp işçileri, Çin Cumhurbaşkanı Xi'nin cevabını aldıklarında çok heyecanlandıklarını ve Cumhurbaşkanı Xi'ye yüz yüze fabrikanın gelişimini ve değişiklikleri anlatmayı beklediklerini söyledi.

Sırp işçiler, "Çinli şirkettten yatırımların gelmesinden sonra tünelde ucundaki ışığı görmüş gibi olduk, hayatlarımız düzeldi ve artık hepimiz parlak bir geleceğimiz olduğundan eminiz" diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı