Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESHOT’ta görev değişimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs (ESHOT) Genel Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Eylül 2019’dan bu yana genel müdürlük görevini yürüten Erhan Bey’in yerine, ESHOT Teftiş Kurulu Başkanı Turgay Bozoğlu atandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Elektrik

Eylül 2019’dan bu yana genel müdürlük görevini yürüten Erhan Bey’in yerine, ESHOT Teftiş Kurulu Başkanı Turgay Bozoğlu atandı.

Kurumda düzenlenen törenle görevi Bozoğlu’na devreden Erhan Bey, “Geçen süreçte ESHOT’a, dolayısıyla İzmir’imize toplam 480 yeni otobüs kazandırdık. Çevre ilçeleri entegre toplu ulaşım ağına dahil ettiğimiz İZTAŞIT’ı hayata geçirdik. Başta engelsiz toplu ulaşım olmak üzere, şehrimizin dört bir yanını güvenli, konforlu ve ekonomik toplu ulaşım imkanlarına kavuşturma yolunda pek çok hizmete imza attık.” dedi.

ESHOT Genel Müdürü Turgay Bozoğlu, öncelikle kendisini görevlendiren Başkan Cemil Tugay’a teşekkür ettiğini, göreve layık olmak için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

81 yıllık Cumhuriyet kurumu ESHOT’a yönetici olmanın büyük sorumluluk getirdiğini belirten Bozoğlu, İzmir’e en iyi hizmeti verme hedefinde ESHOT ailesi olarak, her zaman olduğu gibi canla başla görev yapacaklarını söyledi.

Hibya Haber Ajansı