Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıymetliler yukarı gitmekte zorlanıyor

Altın genel olarak sakin bir hafta geçirirken, gün içinde yukarı doğru ataklarının kalıcı olmadığı gözlemleniyor.

Altın genel olarak sakin

Altın genel olarak sakin bir hafta geçirirken, gün içinde yukarı doğru ataklarının kalıcı olmadığı gözlemleniyor. 2031 dolar/ons seviyesinden güne giriş yapan sarı maden, seans içinde 2039 dolar/ons seviyesine kadar uzanmasına rağmen bu seviyede kalmayı başaramadı. Seans kapanışı 2030 dolar/ons seviyesinden yapan sarı maden, 1 dolarlık da olsa günü kayıpla tamamlamış oldu.

Gümüş altına kıyasla daha fazla kayıp yaşamaya bir süredir devam ederken, dünkü seansta da bu gelenek değişmedi. 22,52 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 22,46 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,3 kaybı hanesine yazdı.

Platin dünkü seansta pozitif ayrışmayı başaran bir kıymetli maden olarak öne çıktı. 880 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan platin, 891 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 1,3 kazancı hanesine yazdı.

Paladyum günün en çok değer kaybeden kıymetli madeni olurken, son bir hafta elde ettiği tüm kazançları geri vermiş oldu. 955 dolar/onstan başladığı günü 937 dolar/onstan tamamlayarak yüzde 1,9 kaybı hanesine yazdı.

Kaynak: Troy

Hibya Haber Ajansı