Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netanyahu: İsrail, rehinelerin serbest kalması için çatışmalara ara vermeye hala hazır

Kudüs, 5 Mayıs (Hibya) – İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in, rehinelerin serbest kalması için çatışmalara ara vermeye hazır olduğunu belirtti.

Kudüs, 5 Mayıs (Hibya)

İsrail Başbakanı Netanyahu, İsrail'in, rehinelerin serbest kalması için çatışmalara ara vermeye hazır olduğunu ve hala daha kabul edebileceğini belirterek "124 rehineyi serbest bırakıp savaşmaya yeniden başladığımızda yaptığımız da buydu; bugün de yapmaya hazırız." dedi.

Son haftalarda rehineleri geri getirecek bir anlaşma hazırlamak için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Netanyahu, "Ve sonra, raporların tamamen aksine, bu hedefe ulaşmak için, müzakere ekibine yayın konusunda ilerlemeleri için çok geniş bir yetki verdik." ifadelerine yer verdi.

Netanyahu, açıklamasında "Filistin İslami Direniş Örgütü taburlarının tünellerini terk ettiği, Şerit üzerinde kontrolü yeniden kurduğu, askeri sanayilerini yeniden inşa ettiği ve Batı Negev'deki topluluklarda, güneyde ve ülke genelinde İsrail vatandaşlarını tehdit etmeye geri döndüğü bir durumu kabul etmeyeceğiz." dedi.

Hibya Haber Ajansı